Șoferi băuți și vitezomanii, aflați în atenția polițiștilor bihoreni Reviewed by CD on . Peste 180 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii bihoreni în acţiune, la sfârşit de săptămână – 12 cond Peste 180 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii bihoreni în acţiune, la sfârşit de săptămână – 12 cond Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi băuți și vitezomanii, aflați în atenția polițiștilor bihoreni

Șoferi băuți și vitezomanii, aflați în atenția polițiștilor bihoreni

Șoferi băuți și vitezomanii, aflați în atenția polițiștilor bihoreni

Peste 180 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii bihoreni în acţiune, la sfârşit de săptămână – 12 conducători auto care au urcat la volan după ce au consumat alcool s-au ales cu dosare penale, iar alţi 34 au rămas fără permise.

În perioada 10 – 12 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârşit de săptămână, au fost aplicate 320 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 118.195 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 22 de certificate de înmatriculare, au fost constatate 20 de infracţiuni şi cinci tamponări.

184 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 26 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, 67 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 12 sancţiuni au fost aplicate pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 31 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Exemple:

Cercetaţi penal după ce au fost depistaţi în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, 11 martie a.c., la ora 18.00, pe drumul comunal 5, în localitatea bihoreană Cheșereu a fost depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Cheșereu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 11 martie a.c., la ora 23.29, pe strada Republicii din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l.

Totodată, sâmbătă, 11 martie a.c., la ora 20.50, pe strada Depoului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 11 martie a.c., la ora 19.35, pe drumul comunal 64, în localitatea bihoreană Nojorid, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 11 martie a.c., la ora 21.20, pe drumul județean 191/B, în localitatea bihoreană Derna a fost depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Derna, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 10 martie a.c., la ora 19.10, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Roșiori, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, vineri, 10 martie a.c., la ora 21.05, pe strada Meșteșugarilor din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 10 martie a.c., la ora 23.10, pe drumul județean 191/A, în localitatea bihoreană Popești a fost depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Popești, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 10 martie a.c., la ora 09.41, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din localitatea bihoreană Oșorhei, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus