Aproape 400 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancționați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . În perioada 1 – 7 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprili În perioada 1 – 7 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprili Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aproape 400 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancționați de polițiștii bihoreni

Aproape 400 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancționați de polițiștii bihoreni

Aproape 400 de conducători auto care au depășit viteza legală, sancționați de polițiștii bihoreni

În perioada 1 – 7 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019), pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă sau când depășesc limitele legale de viteză.

În cadrul amplei acțiuni europene, miercuri, 3 aprilie a.c., în intervalul orar 00.00 – 24.00, s-a derulat acțiunea TISPOL ”24 HOUR SPEED MARATHON”, care a vizat prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul depășirii limitelor legale de viteză.

Acțiunea, în care au fost implicați și polițiștii rutieri bihoreni, s-a desfășurat pe drumurile publice din toată țara, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Polițiștii rutieri bihoreni au fost prezenți în trafic pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii au folosit toate aparatele radar disponibile.

Pe parcursul celor 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat cu efective sporite pe întreg tronsonul D.N. 1 – E 60 care traversează județul Bihor, pe D.N. 19, D.N. 79, D.N. 76, pe drumurile județene 767E și 797 și pe principalele artere din municipiul Oradea, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă și a depăşirii limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunii TISPOL ”24 HOUR SPEED MARATHON”, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, au controlat 538 de autovehicule și au aplicat 386 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitelor legale de viteză, cu amenzi în valoare de 111.940 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere.

Astfel, la 3 aprilie a.c., la ora 23.26, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Tarcea, a fost depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus