112 conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Miercuri, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Miercuri, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»112 conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni

112 conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni

112 conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni

Miercuri, 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 77.525 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi au fost constatate șase tamponări. 

112 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 18 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, miercuri, 22 iulie a.c., la ora 10.32, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Săbolciu a fost depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 145 de km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorul autoturismului care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus