Hoți din locuinţe, identificaţi şi cercetaţi de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Vineri, 10 martie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în c Vineri, 10 martie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoți din locuinţe, identificaţi şi cercetaţi de poliţiştii bihoreni

Hoți din locuinţe, identificaţi şi cercetaţi de poliţiştii bihoreni

Hoți din locuinţe, identificaţi şi cercetaţi de poliţiştii bihoreni

Vineri, 10 martie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat de 24 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 10 februarie a.c., în intervalul orar 13.30 – 22.30, ar fi pătruns într-un imobil din Oradea şi ar fi sustras un laptop, cauzând un prejudiciu declarat în valoare de 1.000 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că la 15 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-un imobil din Oradea diverse articole vestimentare și un geamantan, cauzând un prejudiciu estimat la 450 lei.

Tot vineri, 10 martie a.c., poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliţie Copăcel din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 27 de ani, din Spinuș, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Copăcel îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 8 spre 9 iunie 2016, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Surduc şi ar fi sustras produse electronice în valoare de 800 lei.

De asemenea, vineri, 10 martie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Diosig au identificat și cercetat un bărbat din localitatea bihoreană Diosig, bănuit că la 4 noiembrie 2016, în jurul orei 19.00, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din Diosig şi ar fi sustras diverse bunuri alimentare.

Poliţiştii bihoreni continuă cercetările în fiecare dintre cazuri, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus