Săcuieni: Autoturism cu certificat de înmatriculare fals, descoperit la frontieră Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Săcuieni, județul Bihor, au depistat un cetățean român care conducea un autoturism pentru care a Polițiștii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Săcuieni, județul Bihor, au depistat un cetățean român care conducea un autoturism pentru care a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Săcuieni: Autoturism cu certificat de înmatriculare fals, descoperit la frontieră

Săcuieni: Autoturism cu certificat de înmatriculare fals, descoperit la frontieră

Săcuieni: Autoturism cu certificat de înmatriculare fals, descoperit la frontieră

Polițiștii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Săcuieni, județul Bihor, au depistat un cetățean român care conducea un autoturism pentru care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals.

În data de 22.03.2017, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, jud. Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Claudiu ș., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Franța.

La controlul de frontieră șoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare cu însemnele autorităților franceze.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că documentul prezentat pentru mijlocului de transport prezintă urme de ștersături mecanice, fiind ulterior retipărit.

În cadrul primelor cercetări șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul din România, contra sumei de 1.100 euro și nu are cunoștință despre faptul că certificatul mașinii este fals.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus