Bicicletă furată în Săcuieni, recuperată de polițiști Reviewed by CD on . Marți, 2 octombrie a.c., la ora 22.55, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni au fost sesizaţi de un localnic de 44 de ani că în cursul aceleiași seri, Marți, 2 octombrie a.c., la ora 22.55, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni au fost sesizaţi de un localnic de 44 de ani că în cursul aceleiași seri, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletă furată în Săcuieni, recuperată de polițiști

Bicicletă furată în Săcuieni, recuperată de polițiști

Bicicletă furată în Săcuieni, recuperată de polițiști

Marți, 2 octombrie a.c., la ora 22.55, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni au fost sesizaţi de un localnic de 44 de ani că în cursul aceleiași seri, în intervalul orar 21.00 – 21.30, persoane necunoscute i-au sustras o biciclietă pe care o lăsase în incinta unei pieţe din localitate, rezemată de un perete și asigurată cu un lacăt la roata din spate.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Săcueni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din Săcueni.

Polițiștii au recuperat de la acesta bicicleta sustrasă și au restituit-o proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Săcueni, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus