Polițiștii rutieri bihoreni au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor privind deszăpezirea drumurilor Reviewed by CD on . În perioada 24 februarie – 3 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au desfășurat activități de monitor În perioada 24 februarie – 3 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au desfășurat activități de monitor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii rutieri bihoreni au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor privind deszăpezirea drumurilor

Polițiștii rutieri bihoreni au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor privind deszăpezirea drumurilor

Polițiștii rutieri bihoreni au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea obligațiilor privind deszăpezirea drumurilor

În perioada 24 februarie – 3 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au desfășurat activități de monitorizare a respectării obligațiilor de întreținere corespunzătoare pe timp de iarnă a drumurilor publice de pe raza județului Bihor, respectiv deszăpezirea corespunzătoare a acestora.

În urma activităților desfășurate, polițiștii rutieri bihoreni au constatat opt situații în care persoanele juridice responsabile de activitățile de deszăpezire nu și-au îndeplinit corespunzător sarcinile stipulate prin contracte sau prin lege. În consecință, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat opt sancțiuni contravenționale potrivit prevederilor O.U.G. nr.195/2002, cu amenzi în valoare totală de 25.520 lei.

Neregulile au fost constatate pe D.N. 19 E – pe raza localității Cauaceu, pe D.J. 792/A – pe raza localității Miersig, pe D.J. 797 – pe raza localității Toboliu, pe D.J. 767G – pe raza localității Ineu, pe D.J. 191F – pe raza localității Otomani, pe D.C. 32 – pe raza localității Tăutelec, pe D.N. 1 – pe raza localității Tileagd și pe D.J. 190B – pe raza localității Șimian.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus