Pasztor Sandor propus secretar de stat Reviewed by CD on . Orădeanul Pasztor Sandor, consilier local UDMR, ar putea deveni secretar de stat în Ministerul Mediului, condus de către udemeristul Korodi Attila. Informaţia a Orădeanul Pasztor Sandor, consilier local UDMR, ar putea deveni secretar de stat în Ministerul Mediului, condus de către udemeristul Korodi Attila. Informaţia a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pasztor Sandor propus secretar de stat

Pasztor Sandor propus secretar de stat

Pasztor Sandor propus secretar de stat

Orădeanul Pasztor Sandor, consilier local UDMR, ar putea deveni secretar de stat în Ministerul Mediului, condus de către udemeristul Korodi Attila.

Informaţia a fost făcută pupblică azi, de către deputatul UDMR Bihor Cseke Attila, care a precizat că promovarea lui Pasztor a întrunit deja acordul Consiliului Reprezentanţilor UDMR din Bihor.

Cseke l-a lăudat pe Pasztor, amintind că de numele acestuia şi al fostului ministru al Mediului din acea perioadă, Laszlo Borbely, este legată lucrarea de amenajarea a promenadei de pe malurile Crişului de-a lungul Oradiei, şi a spus că există motive să creadă că, avându-l pe Pasztor secretar de stat în Minister, Oradea ar putea primi, în sfârşit, fondurile necesare consolidării malului stâng al Crişului în zona platoului Eminescu, acolo unde municipalitatea vrea să construiască o parcare subterană, dar este ţinută în loc de neefectuarea lucrării de către firma angajată şi neplătită de ABA Crişuri.

„Sperăm ca efectele prezenţei UDMR la guvernare să se vadă în Bihor, ca participarea noastră la guvernare să fie un plus pentru judeţ. În paranteză fie spus, nici nu va fi aşa greu”, a spus Cseke, ironizând faptul că, până acum, nici PSD şi nici PNL nu au „adus” bani în judeţ în ultimii doi ani.

În cazul în care Pasztor Sandor va deveni secretar de stat, locul său în Consiliul Local va fi ocupat de un alt candidat al UDMR la alegerile locale din 2012.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus