A murit la furat Reviewed by CD on . Un hoţ şi-a rupt gâtul în timp ce încerca să fure dintr-un magazin de flori şi seminţe Un tânăr de 22 de ani a murit în timp ce încerca să fure dintr-un magazin Un hoţ şi-a rupt gâtul în timp ce încerca să fure dintr-un magazin de flori şi seminţe Un tânăr de 22 de ani a murit în timp ce încerca să fure dintr-un magazin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A murit la furat

A murit la furat

A murit la furat

Un hoţ şi-a rupt gâtul în timp ce încerca să fure dintr-un magazin de flori şi seminţe

Un tânăr de 22 de ani a murit în timp ce încerca să fure dintr-un magazin de seminţe şi flori. Cadavrul a fost găsit în baia magazinului de către patronii magazinului care au sunat imediat la 112.

Hoțul a încercat să fure dintr-un magazin din localitatea bihoreană Oşorhei.La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţişti dar şi un echipaj medical care nu a mai avut ce face, decât să constate decesul. Din primele informaţii ale anchetatorilor, hoţul ar fi încercat să intre în magazin, pe geamul de la baie, dar şi-a agăţat hainele şi a căzut în cap. Impactul i-a fost fatal. Cel mai probabil, el a încercat să pătrundă în magazin în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, tânărul avea la activ mai multe furturi. Ancheta este în desfăşurare, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus