ADVERTORIAL: DECATHLON a deschis porţile celui de-al 15-lea magazin al său, la Oradea Reviewed by CD on . Peste 50 de sporturi în magazinul Decathlon din Centrul Comercial Arcade Oradea Sud Comunicat de presă Bucuresti, 29 octombrie 2015 - Cel mai mare retailer euro Peste 50 de sporturi în magazinul Decathlon din Centrul Comercial Arcade Oradea Sud Comunicat de presă Bucuresti, 29 octombrie 2015 - Cel mai mare retailer euro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ADVERTORIAL: DECATHLON a deschis porţile celui de-al 15-lea magazin al său, la Oradea

ADVERTORIAL: DECATHLON a deschis porţile celui de-al 15-lea magazin al său, la Oradea

Peste 50 de sporturi în magazinul Decathlon din Centrul Comercial Arcade Oradea Sud

Comunicat de presă

Bucuresti, 29 octombrie 2015 – Cel mai mare retailer european de articole sportive a inaugurat azi oficial, la Oradea, magazinulnr. 15 din România, în incintaCentrului Comercial Arcade Oradea Sud, alături de numeroși invitați: oficialități locale, sportivi și reprezentanți ai presei. Cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați, noul magazin din Oradea va pune la dispoziția iubitorilor de sport tot ceea ce aceștia își pot dori pentru ca PASIUNEA lor să devină realitate. Decathlon Oradea înseamnă peste 50 de sporturi sub același acoperiș. Va fi locul unde fiecare persoană va găsi produse tehnice și de calitate pentru a se bucura de sport la cele mai mici prețuri.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCE NOUL MAGAZIN?
Decathlon Oradea este un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață!
Aici veți găsi zi de zi peste 50 de sporturi sub un singur acoperiș (natație, canoe, fobal, alergare, drumeție, mountain bike, baschet, echitație, pescuit și multe altele).
Magazinul Decathlon Oradea propune produse adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la sportivi de performanță. DESIGN, TEHNICĂ, INOVAȚIE – acestea sunt prioritățile permanente ale retailerului sportiv. PRODUSELE cu eticheta PRIMUL PREȚ TEHNIC sunt un exemplu perfect al acestei ecuații reușite: INOVAȚIE-CALITATE-PREȚ.
Cliențiivor fi 100% mulțumiți și pot fi actori activi alături de echipa DECATHLON, participând la fiecare din week-end-urile de activități sportive din magazin cu acces gratuit.

100% PASIUNE PENTRU SPORT
Din 1996 Decathlon își creează propriile mărci, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la prețuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf.
Fiecare produs Marcă Pasiune reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piață, prin tehnicitate și satisfacerea necesităților oricărui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate și valoare, produsele aparținând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
DECATHLON comercializează, în același timp, și produse ale principalelor mărci internaționale:

NE STRĂDUIM ÎN PERMANENȚĂ SĂ OFERIM PRODUSE DE CALITATE
LA PREȚURI ACCESIBILE
Cu prețuri care variază de la 2,90 lei pentru o minge de tenis sau 7,90 lei pentru o pereche de ochelari de înot, continuând cu 14,90 lei pentru o minge de fotbal, 14,90 lei pentru un tricou respirant de alergare sau 74,90 lei pentru o pereche de role juniori, Decathlon reprezintă, pe piața din România, liderul prețurilor mici pentru produse sportive tehniceși de calitate.
Am angajat persoane pasionate de sport, pe care le vom forma pentru a-și putea asuma pe zi ce trece mai multă responsabilitate.

ÎN SFÂRȘIT, JUCAȚI ORIUNDE!
1. Alege un nou teren de joc, oriunde îți dorești!
2. Descoperă plăcerea jocului alături de unul sau mai mulți parteneri!
Pentru că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos, Decathlon Oradea va face sportul accesibil tuturor atât prin gama variată de articole sportive, cât și prin evenimentele sportive ce vor fi organizate periodic !

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus