Orădean prins de polițiști, după ce a furat un telefon și bani dintr-un autoturism Reviewed by CD on . Marți, 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 60 de ani, din Oradea, bănuit de comit Marți, 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 60 de ani, din Oradea, bănuit de comit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean prins de polițiști, după ce a furat un telefon și bani dintr-un autoturism

Orădean prins de polițiști, după ce a furat un telefon și bani dintr-un autoturism

Orădean prins de polițiști, după ce a furat un telefon și bani dintr-un autoturism

Marți, 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 60 de ani, din Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Acesta este bănuit că în aceeași seară, în jurul orei 21.30, ar fi profitat de faptul că proprietarul unui autoturism parcat pe o stradă din Oradea a lăsat portierele autovehiculului neasigurate și ar fi sustras din autoturism un telefon mobil și aproximativ 150 lei. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat cu operativitate de polițiștii de ordine publică orădeni, la aproximativ 30 de minute de la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști de la cel în cauză și restituit proprietarului.

Polițiștii Biroului Furturi din Autoturisme din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus