Un bărbat din Ciumeghiu a comis şapte furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea Reviewed by CD on . Miercuri, 5 septembrie, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 46 de ani, Miercuri, 5 septembrie, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 46 de ani, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Ciumeghiu a comis şapte furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea

Un bărbat din Ciumeghiu a comis şapte furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea

Un bărbat din Ciumeghiu a comis şapte furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea

Miercuri, 5 septembrie, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 46 de ani, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, bănuit că, în perioada 12 mai – 23 iulie a.c., ar fi comis şapte furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Oradea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 12 – 13 mai a.c., în intervalul orar 20.30 – 12.00, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Mihai Eminescu din Oradea un portmoneu cu acte și carduri și o geacă, cauzând un prejudiciu estimat la 300 lei.

Același bărbat este bănuit că, la 19 iunie a.c., în intervalul orar 16.50 – 19.00, profitând de faptul că geamurile portierelor față au fost lăsate întredeschise, ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 550 lei.

De asemenea, cel în cauză este bănuit că la 7 iulie a.c., pe timp de noapte, profitând de faptul că yala hayonului era defectă, ar fi sustras un laptop și o bluză dintr-un autoturism parcat pe strada Dunărea din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 800 lei. Laptopul sustras a fost recuperat de polițiștii orădeni de la cel în cauză.

Bihoreanul este bănuit și că, la 5 iulie a.c., în jurul orei 00.30, ar fi sustras o tabletă și o pereche de pantofi dintr-un autoturism parcat pe strada Parcul Petőfi Sándor din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 4.000 lei.

Totodată, acesta este bănuit că, la 16 iulie a.c., în intervalul orar 22.00 – 22.30, ar fi profitat că proprietarul unui autoturism parcat pe strada Rovine din Oradea ar fi lăsat portierele neasigurate și ar fi sustras din portbagaj aparate electrice, respectiv mașină de găurit, flex, fierăstrău pendular și alte sculte, cauzând un prejudiciu estimat de proprietar la 2.000 lei.

Bărbatul de 46 de ani este bănuit și că, la 18 iulie a.c., în jurul orei 20.00, ar fi sustras o plasă conținând diverse bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Șirul Canonicilor din Oradea. De asemenea, acesta este bănuit că, la 23 iulie a.c., în intervalul orar 14.20 – 14.40, profitând de faptul că sistemul de închidere al unui autoturism parcat pe strada Dunărea din Oradea era defect, ar fi sustras din interior o geantă cu acte, bani, un laptop și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu total estimat la 10.000 lei, din care polițiștii orădeni au recuperat 6.800 lei.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe bărbatul de 46 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Joi, 6 septembrie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus