Reținut de polițiștii orădeni după ce a condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat, pe care l-a furat Reviewed by CD on . Marți, 5 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un tân Marți, 5 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un tân Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut de polițiștii orădeni după ce a condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat, pe care l-a furat

Reținut de polițiștii orădeni după ce a condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat, pe care l-a furat

Reținut de polițiștii orădeni după ce a condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat, pe care l-a furat

Marți, 5 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un tânăr de 21 ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că în perioada 2 – 5 februarie a.c., în calitate de angajat al unei spălătorii auto din municipiul Oradea, folosind cheile de contact ale unui autoturism proprietatea socității, sub pretextul că ar fi avut acordul administratorului acesteia pentru a-l spăla, l-ar fi sustras din incinta spălătoriei.

Marți, 5 februarie a.c, în jurul orei 13.00, la cateva ore de la sesizare, polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe tânărul de 21 de ani pe raza municipiului Oradea și au recuperat autoturismul sustras, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, pe care cel în cauză l-a abandonat pe un câmp din localitatea bihoreană Bălaia. Polițiștii bihoreni au restituit autoturismul proprietarului.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale bihoreni îl bănuiesc pe acesta că ar fi condus autorismul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul sustras avea expirată perioada de valabilitate a numerului provizoriu de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor l-au reținut pe tânărul de 21 ani, din Oradea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus