Un bărbat bănuit de repetate furturi din autoturisme, reținut de polițiștii orădeni Reviewed by CD on . Marți, 21 august a.c., polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 38 de ani, d Marți, 21 august a.c., polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 38 de ani, d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat bănuit de repetate furturi din autoturisme, reținut de polițiștii orădeni

Un bărbat bănuit de repetate furturi din autoturisme, reținut de polițiștii orădeni

Un bărbat bănuit de repetate furturi din autoturisme, reținut de polițiștii orădeni

Marți, 21 august a.c., polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 14 august a.c., în intervalul orar 12.10 – 12.20, ar fi pătruns prin efracție într-un autoturism parcat pe strada Iza din municipiul Oradea și ar fi sustras din interior un portmoneu cu 1.200 de lei, 400 de euro, acte de identitate și carduri, cauzând un prejudiciu estimat la 4.000 lei.

De asemenea, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule îl bănuiesc pe acesta că, în perioada iunie – august a.c., ar fi comis alte șapte furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Oradea, provocând un prejudiciu totla de 19.000 lei, recuperat parțial de polițiștii orădeni.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Bihor. Miercuri, 22 august a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a emis pe numele orădeanului de 38 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus