Bănuit că ar fi furat un portmoneu cu bani dintr-un autoturism, identificat și cercetat de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 4 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia - Postul de Poliţie Roșiori, au identificat și cercetat un bărbat de 36 de ani, din c Luni, 4 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia - Postul de Poliţie Roșiori, au identificat și cercetat un bărbat de 36 de ani, din c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit că ar fi furat un portmoneu cu bani dintr-un autoturism, identificat și cercetat de polițiștii bihoreni

Bănuit că ar fi furat un portmoneu cu bani dintr-un autoturism, identificat și cercetat de polițiștii bihoreni

Bănuit că ar fi furat un portmoneu cu bani dintr-un autoturism, identificat și cercetat de polițiștii bihoreni

Luni, 4 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia – Postul de Poliţie Roșiori, au identificat și cercetat un bărbat de 36 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, duminică, 3 februarie a.c., în intervalul orar 16.30 – 18.00, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat în fața unui imobil din Roșiori un portmoneu cu acte, carduri bancare, 2.500 de euro și 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii din Roșiori.

Polițiștii din Roșiori din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus