Oradea: Coliziune frontală pe contrasens, soldată cu decesul unei tinere din Ineu Reviewed by CD on . Azi, la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat Azi, la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Coliziune frontală pe contrasens, soldată cu decesul unei tinere din Ineu

Oradea: Coliziune frontală pe contrasens, soldată cu decesul unei tinere din Ineu

Oradea: Coliziune frontală pe contrasens, soldată cu decesul unei tinere din Ineu

Azi, la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum – carosabil umed, ploaie torențială.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, tânăra de 18 ani care conducea primul autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, o tânără de 18 ani, din municipiul Oradea, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Totodată, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 76 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus