Accident mortal în Oradea, provocat de un șofer polonez Reviewed by CD on . Marți, 24 octombrie a.c., la ora 22.44, în afara municipiului Oradea, un bărbat de 27 de ani, din Polonia, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autot Marți, 24 octombrie a.c., la ora 22.44, în afara municipiului Oradea, un bărbat de 27 de ani, din Polonia, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autot Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal în Oradea, provocat de un șofer polonez

Accident mortal în Oradea, provocat de un șofer polonez

Accident mortal în Oradea, provocat de un șofer polonez

Marți, 24 octombrie a.c., la ora 22.44, în afara municipiului Oradea, un bărbat de 27 de ani, din Polonia, în timp ce conducea un ansamblu format dintr-un autotractor cu semiremorcă pe D.N.1, dinspre Borș înspre Oradea, a efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu, nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 19 ani, din comuna Sîg, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, o femeie de 54 de ani, din comuna Sîg, județul Sălaj, pasageră în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, conducătorul autoturismului și alți patru pasageri ai săi, respectiv un bărbat de 31 de ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, un tânăr de 22 de ani, tot din comuna Șuncuiuș, un tânăr de 24 de ani, din comuna Fildu de Jos, județul Sălaj și o tânără de 21 de ani, din comuna Sîg, județul Sălaj, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internați în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus