Conferință internațională în Cetatea Oradea (joi, 26 octombrie) Reviewed by CD on . Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Oradea (ZMO), Cent Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Oradea (ZMO), Cent Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Conferință internațională în Cetatea Oradea (joi, 26 octombrie)

Conferință internațională în Cetatea Oradea (joi, 26 octombrie)

Conferință internațională în Cetatea Oradea (joi, 26 octombrie)

Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Oradea (ZMO), Central European Service for Cross-Border Initiatives (CESCI) și Institut National France-Hongrie (INFH) organizează joi, 26 octombrie 2017, conferința internațională « Valorizarea și protecția patrimoniului arhitectural în regiunile transfrontaliere ».

Evenimentul se va derula în cadrul Cetății Oradea, Corpul C (Centrul Non-Profit de Susținere a Afacerilor), et. 2, cu începere de la ora 9:30.

Obiectivele acestei conferințe se axează pe prezentarea și analiza unor studii de caz privind valorizarea și protejarea patrimoniului în Franța, România și Ungaria, consolidarea cooperării între diferiții actori relevanți în acest domeniu, dezvoltarea unor parteneriate în vederea derulării unor activități comune în cadrul Anului European al Patrimoniului Cultural (2018), precum și pe partajarea experienței Asociației Sites et Cités remarquables din Franța în ceea ce privește protecția, valorizarea, crearea de standarde, animare, turism și dezvoltare economică.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus