Nojorid: Accident produs pe fondul neacordării priorității de trecere. Reviewed by CD on . Marți, 8 august a.c., la ora 22.35, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un tânăr de 23 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, în timp ce conducea un Marți, 8 august a.c., la ora 22.35, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un tânăr de 23 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, în timp ce conducea un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nojorid: Accident produs pe fondul neacordării priorității de trecere.

Nojorid: Accident produs pe fondul neacordării priorității de trecere.

Nojorid: Accident produs pe fondul neacordării priorității de trecere.

Marți, 8 august a.c., la ora 22.35, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un tânăr de 23 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Oradea, nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a pătruns pe drumul public și nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în aceeași direcție, de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Reșița.

În urma accidentului rutier, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani, ambele din localitatea bihoreană Drăgești, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus