Încă o sesizare din mediul online, soluţionată de poliţiştii locali din Oradea Reviewed by CD on . Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe Calea Sântandrei - Cartierul Bălcescu a unor deşeuri, poliţiştii lo Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe Calea Sântandrei - Cartierul Bălcescu a unor deşeuri, poliţiştii lo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încă o sesizare din mediul online, soluţionată de poliţiştii locali din Oradea

Încă o sesizare din mediul online, soluţionată de poliţiştii locali din Oradea

Încă o sesizare din mediul online, soluţionată de poliţiştii locali din Oradea

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe Calea Sântandrei – Cartierul Bălcescu a unor deşeuri, poliţiştii locali s-au sesizat și au acționat prompt.

În urma identificării autoturismului ce figurează pe societatea Eusebia Farm SRL, cu sediul în comuna Șuncuiuș, prin intervenția polițiștilor locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului – Poliția Ecologică a fost identificată și persoana care a efectuat depozitarea unor saci cu rumeguș și deșeuri rezultate din construcții, aceasta fiind C. N. V. (58 ani) din com. Șuncuiuș, care executa lucrări de construcții la un imobil situat în Cartierul Bălcescu. Contravenientul și-a recunoscut fapta, menționând la rubrica Obiecțiuni din cadrul PVCSC că: „LOCUL DE DEPOZITARE NU ESTE INSCRIPȚIONAT CU RESTRICȚII ÎN ACEST SENS”.

În consecință, polițiștii locali au sancționat fapta cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară obligația de a elibera domeniul public de depozitările efectuate ilegal și transportarea lor la Depozitul de deşeuri din cadrul Centrului de Management Integrat al Deşeurilor „Eco Bihor”, de pe str. Matei Corvin nr. 327.

Reamintim că la depozitul Eco Bihor, depozitarea unei tone de moloz rezultată din construcții sau reamenajări costă 2,5 euro + TVA (aprox. 15 lei), în comparație cu amenzile pentru depozitarea pe domeniul public care încep de la 1.000 la 2.500 lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus