Oradea: Șoferi cercetați penal pentru conducere sub influenţa alcoolului Reviewed by CD on . Luni, 7 august a.c., la ora 07.55, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un Luni, 7 august a.c., la ora 07.55, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Șoferi cercetați penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Oradea: Șoferi cercetați penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Oradea: Șoferi cercetați penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Luni, 7 august a.c., la ora 07.55, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, 7 august a.c., la ora 07.00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din localitatea bihoreană Tulca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus