Coliziune pe contrasens, produsă în Nojorid, fatală pentru conducătorul unei autoutilitare Reviewed by CD on . Joi, 24 octombrie., la ora 12.45, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilita Joi, 24 octombrie., la ora 12.45, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilita Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Coliziune pe contrasens, produsă în Nojorid, fatală pentru conducătorul unei autoutilitare

Coliziune pe contrasens, produsă în Nojorid, fatală pentru conducătorul unei autoutilitare

Coliziune pe contrasens, produsă în Nojorid, fatală pentru conducătorul unei autoutilitare

Joi, 24 octombrie., la ora 12.45, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Nojorid, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Salonta –Oradea, nu a păstrat o distanță regulamentară în timpul deplasării față de un autoturism, condus în același sens de un bărbat de 26 de ani, din comuna Boianu Mare, județul Bihor, iar pentru a evita impacul cu aceasta, l-a depășit pe acostamentul din partea dreaptă, iar la revenirea pe banda de circulație, a pierdut controlul autovehicului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Toboliu, județul Bihor.

În uma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, care conducea prima autoutilitară, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus