Incendiu pe strada Vântului din Oradea Reviewed by CD on . În data de 21 martie a.c., în jurul orei 16.40, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o În data de 21 martie a.c., în jurul orei 16.40, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu pe strada Vântului din Oradea

Incendiu pe strada Vântului din Oradea

Incendiu pe strada Vântului din Oradea

În data de 21 martie a.c., în jurul orei 16.40, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o magazie din cadrul unei gospodării situate pe strada Vântului din municipiu.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea flăcărilor, care cuprinseseră anexa, la o altă construcție auxiliară situată în imediata proximitate.

În urma incendiului au ars anexa din lemn (circa 12 metri pătrați) și bunuri depozitate în interiorul construcţiei.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un coș de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus