Fântâna arteziană din Piața Ferdinand din Oradea intră în probe Reviewed by CD on . Lucrările de reabilitare a Pieței Ferdinand se apropie de final. Zilele acestea, fântâna arteziană din faţa fostului cinematograf Transilvania va intra într-un Lucrările de reabilitare a Pieței Ferdinand se apropie de final. Zilele acestea, fântâna arteziană din faţa fostului cinematograf Transilvania va intra într-un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Fântâna arteziană din Piața Ferdinand din Oradea intră în probe

Fântâna arteziană din Piața Ferdinand din Oradea intră în probe

Fântâna arteziană din Piața Ferdinand din Oradea intră în probe

Lucrările de reabilitare a Pieței Ferdinand se apropie de final. Zilele acestea, fântâna arteziană din faţa fostului cinematograf Transilvania va intra într-un proces de probă și reglaje ale debitului, constructorul urmând să verifice etanşeitatea sistemului. Proiectul „Reabilitare și refacere a scuarurilor în Piața Ferdinand – Zona 1″ urmează să fie recepționat în următoarele săptămâni.

Investiţia a presupus înlocuirea reţelelor din subteran, pietruirea pieţei cu porfir, refacerea zonelor verzi ş.a.

Reamintim, pe această cale, că prin Regulamentul privind accesul controlat al vehiculelor în zona pietonală centrală din municipiul Oradea au fost stabilite o serie de măsuri cu rolul de a proteja aceste zone pietonale. Printre altele, acest regulament prevede că este strict interzis accesul oricăror autovehicule, indiferent de masa maximă autorizată și/sau deținătorul acestora. Amenda pentru cei care nu respectă aceste reguli se ridică la 2.500 de lei.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus