Orădean reținut de polițiști după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, în timp ce conducea fără permis Reviewed by CD on . Sâmbătă, 28 mai a.c., la ora 16.13, un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Popasului din Oradea, fără a poseda p Sâmbătă, 28 mai a.c., la ora 16.13, un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Popasului din Oradea, fără a poseda p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean reținut de polițiști după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, în timp ce conducea fără permis

Orădean reținut de polițiști după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, în timp ce conducea fără permis

Orădean reținut de polițiști după ce a fost implicat într-un eveniment rutier, în timp ce conducea fără permis

Sâmbătă, 28 mai a.c., la ora 16.13, un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Popasului din Oradea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a pierdut controlul asupra direcției și a lovit zidul unui imobil.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

Același tânăr este cercetat de polițiștii bihoreni sub control judiciar în alte dosare penale, în care este bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere și a unor infracțiuni contra patrimoniului.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe tânărul de 18 ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus