Două încendii produse în weekend în Oradea Reviewed by CD on . În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 02.55, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cu În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 02.55, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două încendii produse în weekend în Oradea

Două încendii produse în weekend în Oradea

Două încendii produse în weekend în Oradea

În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 02.55, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei societăți comerciale, al cărei obiect de activitate îl reprezintă procesul de producție, situată pe strada Calea Borșului din municipiul Oradea.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta la o bandă transportoare, operațiunea de stingere și de înlăturare a efectelor negative ale evenimentului desfășurându-se timp de aproximativ o oră.

Ca urmare a producerii incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit provocat de un cablu electric cu izolație deteriorată, au ars tabloul electric de comandă a benzii transportoare și circa 20 de metri liniari de bandă transportoare.

În seara zilei de duminică, 19 decembrie a.c., în jurul orei 22.45, pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la subsolul unei locuințe situate pe strada Episcop Mihai Pavel din municipiu.

Pompierii militari au localizat și lichidat focarele de incendiu în aproximativ 10 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la încăperile clădirii.

Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, s-a soldat cu arderea unor elemente de mobilier, a unei saltele și a două cutii de vopsea depozitate în subsol.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus