Pompierul militar bihorean Bogoşel Adrian, vicecampion naţional la judo Reviewed by CD on . Plutonier major Bogoşel Adrian, subofițer în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, a devenit deținătorul titlului de vicecampion în cadrul Campionatului N Plutonier major Bogoşel Adrian, subofițer în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, a devenit deținătorul titlului de vicecampion în cadrul Campionatului N Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierul militar bihorean Bogoşel Adrian, vicecampion naţional la judo

Pompierul militar bihorean Bogoşel Adrian, vicecampion naţional la judo

Pompierul militar bihorean Bogoşel Adrian, vicecampion naţional la judo

Plutonier major Bogoşel Adrian, subofițer în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, a devenit deținătorul titlului de vicecampion în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, îmbogățindu-și palmaresul sportiv cu cea de-a 18-a medalie.
În perioada 14 – 17.11.2017, în localitatea Călimănești, judeţul Vâlcea, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat de plutonier major Bogoşel Adrian.

După susținerea a patru meciuri eliminatorii în cadrul competiției, ce a reunit la start aproximativ 150 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, pompierul militar bihorean a reușit să ocupe ce-a de-a doua treaptă a podiumului, la categoria 90 de kilograme, devenind astfel vicecampion național la judo.

În cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, în interval de opt ani, plutonier Bogoşel Adrian a obținut opt medalii de aur și una de argint, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale, nu mai puțin de 18 medalii .

Plutonier major Bogoşel Adrian a obținut Locul I la Campionatele Naționale de Unifight ale Ministerului Afacerilor Interne din ultimii doi ani, Locul I la fiecare dintre cele opt ediţii ale Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, la care a participat până în anul 2016 și Locul II la ediția din acest an, precum și titlul de campion mondial la proba de judo la două competiții internaționale (Jocurile Mondiale ale Pompierilor, organízate la Liverpool, în 2008 și Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor desfășurate în Canada, în anul 2009) și cel de campion mondial la proba de canotaj la Jocurile Mondiale ale Pompierilor, desfăşurate în Coreea de Sud.
În anul 2010, la Jocurile Mondiale ale Pompierilor, desfăşurate în Coreea de Sud, sportivul orădean a ocupat toate cele trei trepte ale podiumului la discipline sportive diferite, cucerind medalia de aur la canotaj, cea de argint la judo şi cea de bronz la lupte libere. În anul 2011, la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, organizate la New York, pompierul bihorean a devenit vicecampion mondial la proba de judo, categoría -90 kilograme, poziție ocupată și în anul 2013, la aceeași competiție, desfăşurată în Belfast- Irlanda de Nord, la care au participat peste 7000 de sportivi din 67 de state.

Din anul 2008 până în prezent, în cadrul celor cinci competiții internaționale și 11 naționale la care a participat, Bogoşel Adrian a reuşit să cucerească nu mai puţin de 18 medalii, dintre care 13 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus