Condamnați la închisoare pentru furt sau proxenetism și camătă, încarcerați de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Marți, 21 februarie a.c., la ora 13.20, pe o stradă din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmări din cadrul I Marți, 21 februarie a.c., la ora 13.20, pe o stradă din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmări din cadrul I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Condamnați la închisoare pentru furt sau proxenetism și camătă, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Condamnați la închisoare pentru furt sau proxenetism și camătă, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Condamnați la închisoare pentru furt sau proxenetism și camătă, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Marți, 21 februarie a.c., la ora 13.20, pe o stradă din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmări din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 27 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă de șase luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Tot marți, 21 februarie a.c., .02.2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmări au identificat și reținut un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 1.086 de zile de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și camătă.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus