Bunuri fără acte de provenienţă, confiscate la Vama Borş Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră bihoreni au confiscat bunuri (anvelope, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, etc.) în valoare totală de aproximativ 133.000 lei, pe c Poliţiştii de frontieră bihoreni au confiscat bunuri (anvelope, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, etc.) în valoare totală de aproximativ 133.000 lei, pe c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bunuri fără acte de provenienţă, confiscate la Vama Borş

Bunuri fără acte de provenienţă, confiscate la Vama Borş

Bunuri fără acte de provenienţă, confiscate la Vama Borş

Poliţiştii de frontieră bihoreni au confiscat bunuri (anvelope, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, etc.) în valoare totală de aproximativ 133.000 lei, pe care un cetăţean român încerca să le introducă ilegal în ţară, fără a deţine documente de provenienţă.
În data de 05.11.2016, în jurul orei 19.00, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Danuţ N., în vârstă de 44 de ani, din judeţul Dâmboviţa, la volanul unui automarfar înmatriculat în România.
Cu ocazia controlului de frontieră, în camion au fost descoperite diverse bunuri – anvelope, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole specifice practicării sporturilor de iarnă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră au confiscat bunurilor, în valoare de aproximativ 133.000 lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus