Borod: Fără permis și cu o concentrație alcoolică ridicată, la volanul unui autoturism neînmatriculat Reviewed by CD on . Miercuri, 6 iunie a.c., la ora 14.50, pe drumul comunal 188, în localitatea bihoreană Șerani, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în tra Miercuri, 6 iunie a.c., la ora 14.50, pe drumul comunal 188, în localitatea bihoreană Șerani, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în tra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Borod: Fără permis și cu o concentrație alcoolică ridicată, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Borod: Fără permis și cu o concentrație alcoolică ridicată, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Borod: Fără permis și cu o concentrație alcoolică ridicată, la volanul unui autoturism neînmatriculat

Miercuri, 6 iunie a.c., la ora 14.50, pe drumul comunal 188, în localitatea bihoreană Șerani, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Borod, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,10 mg /l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus