Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiști în Borod și Valea lui Mihai Reviewed by CD on . Sâmbătă, 20 ianuarie a.c., la ora 14.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală nr.1 Borod au depistat în trafic un tân Sâmbătă, 20 ianuarie a.c., la ora 14.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală nr.1 Borod au depistat în trafic un tân Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiști în Borod și Valea lui Mihai

Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiști în Borod și Valea lui Mihai

Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiști în Borod și Valea lui Mihai

Sâmbătă, 20 ianuarie a.c., la ora 14.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală nr.1 Borod au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Bratca, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,26 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fasonate la metru.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că datele menționate în avizul de însoțire nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu volumul materialului lemnos transportat efectiv, existând, de asemenea, suspiciunea de transport repetat, în baza aceluiași aviz.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Aleșd.

De asemenea, luni, 22 ianuarie a.c., la ora 03.00, pe strada Hunyadi Janos din Valea lui Mihai a fost depistat în trafic un bărbat din Valea lui Mihai, în timp ce transporta cu o căruță 1,1 metri cubi de lemne de foc, de esență salcâm, fără documente legale de proveniență și transport.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei, conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și lăsat în custodie la Ocolul Silvic Săcueni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus