Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră de la P.T.F. Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism marca Audi Q7, căutat de autoritățile din Polonia, la volanul căruia se af Polițiștii de frontieră de la P.T.F. Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism marca Audi Q7, căutat de autoritățile din Polonia, la volanul căruia se af Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la vama Borș

Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la vama Borș

Autoturism Audi Q7 căutat în Polonia, depistat la vama Borș

Polițiștii de frontieră de la P.T.F. Borș — I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism marca Audi Q7, căutat de autoritățile din Polonia, la volanul căruia se afla un cetățean român.

În data de 11.09.2016, ora 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat în vederea efectuării formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetățeanul român Dumitru G., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Audi Q7, an de fabricație 2009, înmatriculat în Polonia.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, șoferul a prezentat la control documentele mașinii, respectiv un certificat de înmatriculare provizoriu eliberat de autoritățile din Polonia.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile poloneze.

Față de cele constatate, șoferul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de profil din Polonia și că nu avea cunoștință că vehiculul este căutat de autorități.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, autoturismul fiind indisponibilizat la I.T.P.F Oradea până la finalizarea acestora.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus