A ars de viu în propria casă din cauza unei ţigări Reviewed by CD on . Un bărbat de 66 de ani din comuna Balc a murit în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Potrivit reprezentanţilor pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la o ţ Un bărbat de 66 de ani din comuna Balc a murit în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Potrivit reprezentanţilor pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la o ţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A ars de viu în propria casă din cauza unei ţigări

A ars de viu în propria casă din cauza unei ţigări

A ars de viu în propria casă din cauza unei ţigări

Un bărbat de 66 de ani din comuna Balc a murit în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Potrivit reprezentanţilor pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la o ţigară.

Două autospeciale de pompieri cu apă şi spumă şi echipajul de prim ajutor din cadrul Detaşamentului Pompieri Marghitaau ajuns la Balc, în judeţul Bihor unde a izbucnit incendiul. De asemenea, pentru o intervenţie cât mai operativă a fost alertat şi personalul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Balc şi cel al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă O.M.V.Petrom, care s-a deplasat la locul incendiului cu autospeciala din dotare.

La sosirea forţelor de intervenţie, după executarea recunoaşterii, s-a constatat că incendiul se manifesta la o cameră a locuinţei, spaţiul fiind inundat cu o mare cantitate de fum. Echipele de salvatori au acţionat cu mijloacele din dotare pentru localizarea şi lichidarea incendiului, acesta fiind stins înainte de a se propaga la întreaga locuinţă.

În urma acestui incident au ars materiale textile şi mobilierul aflat în încăpere. Bărbatul în vârstă de 66 ani era chiriaş al imobilului şi a fost găsit mort.

Potrivit capitanului Cristian Herţe, din cadrul ISU Crişana, în urma cercetării împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, s-a stabilit că o ţigară a fost principala cauză a izbucnirii incendiului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus