13 iunie – Ziua aventurii nebunesti. Reviewed by CD on . Persoanele nascute pe 13 iunie sunt cautatori absorbiti de vise nebunesti si aventuri. De obicei, incepand cu anii tineretii, ceea ce au citit sau fanteziile lo Persoanele nascute pe 13 iunie sunt cautatori absorbiti de vise nebunesti si aventuri. De obicei, incepand cu anii tineretii, ceea ce au citit sau fanteziile lo Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Editorial»13 iunie – Ziua aventurii nebunesti.

13 iunie – Ziua aventurii nebunesti.

13 iunie – Ziua aventurii nebunesti.

Persoanele nascute pe 13 iunie sunt cautatori absorbiti de vise nebunesti si aventuri. De obicei, incepand cu anii tineretii, ceea ce au citit sau fanteziile lor le faciliteaza pasiunea de a explora o viata intreaga lumi necunoscute. Aceste aventuri pot implica veritabile calatorii spre taramuri indepartate sau pot fi investigatii in mitologie. Nativii mai evoluati isi realizeaza adesea fanteziile in cadrul afacerilor personale, in domeniul cercetarilor stiintifice sau in arte. Nativii mai putin ambitiosi nutresc dorinte secrete. Desi nu le urmeaza efectiv, astfel de vise dau culoare vietilor lor. Totusi, ei trebuie sa evite acutizarea frustrarii datorita nepotrivirii intre ceea ce vor sa fie si ceea ce sunt de fapt.

Pentru cei nascuti pe 13 iunie motto-ul ÔÇ× nimic nu este imposibilÔÇŁ ar putea deveni un crez. Ei isi folosesc puterea mintii pentru a triumfa asupra obstacolelor reale si se simt impliniti cand fac acest lucru. Din nou, pericolul pentru anumiti nativi ai acestei zile este ca astfel de triumfuri au loc doar in mintea lor. Aceasta stare ireala le provoaca autoamagire. Totusi, in cazul in care nu sunt scosi din aceasta stare prin confruntarea lor cu realitatea, acesti visatori pot trai astfel ani intregi.

Cei nascuti pe 13 iunie admira persoanele care au curajul sa incerce fapte de eroism ÔÇô eroi ai trecutului sau prezentului. O astfel de veneratie a eroilor se fixeaza adesea asupra unui personaj. Din nefericire, acest idol creat de nativi isi poate pierde statutul daca se abate de la comportamentul specific unui zeu. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie constienti de tendinta lor de idealizare si trebuie sa incerce sa o controleze macar de dragul persoanelor implicate.

Nativii zilei de 13 iunie trec prea des peste sarcinile simple ale vietii pentru ca de obicei sunt cu capul in nori. Ei iubesc calatoriile, alpinismul, mersul pe jos, alergarea ÔÇô toate formele de miscare si tind sa depaseasca limitele lucrurilor, spatiului si timpului. Din acest motiv, cand sunt legati de rutina muncii intr-o fabrica, la birou sau acasa, ei se pot comporta ca niste captivi tristi.

Nu este o surprinzator faptul ca persoanele nascute pe 13 iunie sunt atrase de pericol si de asumarea riscurilor. Aceasta nu se datoreaza numai pornirilor autodistructive, dar si preferintei pentru activitati de genul planorismului, sporturi de apa sau cataratul pe munti. Aceste activitati le ofera oportunitatea de a se incadra pe o linie periculoasa care implica tehnica si curaj. Ei vor intinde coarda pentru a ajunge la limite posibilului si chiar dincolo de ele.

*SFATURI: Urmeaza-ti inima, dar incearca sa te protejezi. Controleaza-ti reactiile fata de ceilalti. Constientizeaza faptul ca si ei pot avea propriile lor probleme. Fa-ti ordine in minte si acasa. Analizeaza ce este posibil si ce nu este la timpul prezent. *PUNCTE FORTE: Mental; Imaginativ; Aventuros

*PUNCTE SLABE: In cautarea pericolului; Ireal; Venerator

Comenteaz─â

┬ę 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus