Sânicolau Român: Cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Marți, 13 martie a.c., la ora 21.15, pe drumul comunal din localitatea bihoreană Sânnicolau Român a fost depistat în trafic un localnic de 35 de ani, în timp ce Marți, 13 martie a.c., la ora 21.15, pe drumul comunal din localitatea bihoreană Sânnicolau Român a fost depistat în trafic un localnic de 35 de ani, în timp ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sânicolau Român: Cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Sânicolau Român: Cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Sânicolau Român: Cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Marți, 13 martie a.c., la ora 21.15, pe drumul comunal din localitatea bihoreană Sânnicolau Român a fost depistat în trafic un localnic de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus