La Oradea s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte care au intrat în cursa pentru bugetarea participativă Reviewed by CD on . Primăria Oradea anunță că s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte validate pentru participarea la procesul de bugetare participativă. Pe site-ul ac Primăria Oradea anunță că s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte validate pentru participarea la procesul de bugetare participativă. Pe site-ul ac Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Oradea s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte care au intrat în cursa pentru bugetarea participativă

La Oradea s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte care au intrat în cursa pentru bugetarea participativă

La Oradea s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte care au intrat în cursa pentru bugetarea participativă

Primăria Oradea anunță că s-a încheiat votul online pentru cele 42 de proiecte validate pentru participarea la procesul de bugetare participativă.

Pe site-ul activ.oradea.ro au fost exprimate în total 14.610 voturi, de către peste 5.000 de votanți unici. Primăria Oradea mulţumeşte tuturor orădenilor care s-au implicat în acest proiect, fie prin proiectele propuse, fie prin votul dat acestora.

A doua etapă a votului va avea loc în intervalul 12.03.2018 – 04.04.2018 şi va consta în organizarea de întâlniri la nivelul fiecărui cartier, în cadrul cărora vor fi prezentate proiectele reprezentative pentru cartierul respectiv. Participanții la întâlnirile publice vor putea să-şi exprime prin vot direct opțiunea proprie pentru oricare din cele 42 de proiecte.

Selecția finală va fi realizată prin combinarea votului online (50%) și a votului exprimat în cadrul întâlnirilor publice (50%). În luna aprilie, Primăria Oradea va anunța și va include în bugetul local pentru anul în curs cele zece proiecte care vor obține cel mai mare punctaj în urma votului online și a dezbaterii publice.

Programul și modul de desfășurare a întâlnirilor publice va fi anunțat în perioada următoare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus