Orădeancă reținută de polițiști pentru furtul unui telefon Reviewed by CD on . Marți, 13 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de Marți, 13 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădeancă reținută de polițiști pentru furtul unui telefon

Orădeancă reținută de polițiști pentru furtul unui telefon

Orădeancă reținută de polițiști pentru furtul unui telefon

Marți, 13 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de o femeie de 34 de ani, din municipiului Oradea, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.

Aceasta este bănuită de polițiștii orădeni că, la 5 martie a.c., în jurul orei 10.00, profitând de neatenția personalului comercial, ar fi sustras de pe tejgheaua biroului amplasat la intrare, în incinta unui magazin de pe o stradă centrală din Oradea, un telefon mobil în valoare de 800 lei, lăsat nesupraveghet.

Femeia este bănuită că ar fi comis fapta împreună cu o altă orădeancă de 27 de ani, aflată în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, arestată preventiv după ce nu a respectat condițiile impuse de măsura preventivă a controlului judiciar și cercetată de polițiștii orădeni, fiind bănuită de comiterea mai multor furturi din magazine, birouri sau societăți comerciale (cazuri mediatizate).

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe orădeanca de 34 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus