Urmărit național, depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea fără permis Reviewed by CD on . Vineri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.45, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au dep Vineri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.45, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au dep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit național, depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea fără permis

Urmărit național, depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea fără permis

Urmărit național, depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea fără permis

Vineri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.45, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta nu a oprit la semnalul legal al polițiștilor rutieri aleșdani și, încercând să se sustragă controlului, a întors înspre Cluj, făcând o manevră periculoasă pentru ceilalţi participanţi la trafic. În consecință, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit în trafic în localitatea Corniţel.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul clujean era urmărit național, sustrăgându-se de la executarea unei pedepse privative de libertate, după ce Judecătoria Cluj Napoca a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd.

Polițiștii aleșdani l-au încarcerat pe cel în cauză în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus