Târgul de Crăciun Oradea 2019 se ține în perioada 29 noiembrie-26 decembrie Reviewed by CD on . Mai e puțin până începe ediția 2019 a Târgului de Crăciun Oradea, o ediție care va aduce în Piața Unirii magia Crăciunului și o mulțime de momente speciale. Dec Mai e puțin până începe ediția 2019 a Târgului de Crăciun Oradea, o ediție care va aduce în Piața Unirii magia Crăciunului și o mulțime de momente speciale. Dec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Târgul de Crăciun Oradea 2019 se ține în perioada 29 noiembrie-26 decembrie

Târgul de Crăciun Oradea 2019 se ține în perioada 29 noiembrie-26 decembrie

Târgul de Crăciun Oradea 2019 se ține în perioada 29 noiembrie-26 decembrie

Mai e puțin până începe ediția 2019 a Târgului de Crăciun Oradea, o ediție care va aduce în Piața Unirii magia Crăciunului și o mulțime de momente speciale. Decoruri de poveste, bunătăți pentru toate gusturile, concerte și spectacole de colinde, suveniruri și articole hand made, mii de luminițe și întâlniri cu Moș Crăciun – de toate acestea se vor bucura orădenii în Piața Unirii, din 29 noiembrie și până în 26 decembrie.

Marea deschidere a evenimentului are loc în 29 noiembrie, de la ora 18:00, când se vor aprinde luminile de Crăciun.

Moș Crăciun va aduce magia Crăciunului în Piața Unirii și va veni pregătit cu mai multe surprize pentru orădeni: un brad imens, o roată-carusel, un trenuleț, un patinoar, căsuțe cu bunătăți și cadouri, mâncare gustoasă și băuturi de iarnă delicioase. Mirosul de scorțișoară și turtă dulce va fi prezent în fiecare colțișor al Pieței Unirii, pentru a le aminti tuturor de copilărie.

Concerte live

Timp de 4 weekend-uri, atmosfera la scena din Piața Unirii va fi asigurată de artiști talentați atât din țară cât și din străinătate.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus