Urmărit național, condamnat pentru furt calificat, depistat și încarcerat de polițiștii din Aleșd Reviewed by CD on . Vineri, 8 noiembrie a.c., la ora 22.00, în localitatea bihoreană Aleșd, agenții de siguranță publică și patrulare din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat Vineri, 8 noiembrie a.c., la ora 22.00, în localitatea bihoreană Aleșd, agenții de siguranță publică și patrulare din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit național, condamnat pentru furt calificat, depistat și încarcerat de polițiștii din Aleșd

Urmărit național, condamnat pentru furt calificat, depistat și încarcerat de polițiștii din Aleșd

Urmărit național, condamnat pentru furt calificat, depistat și încarcerat de polițiștii din Aleșd

Vineri, 8 noiembrie a.c., la ora 22.00, în localitatea bihoreană Aleșd, agenții de siguranță publică și patrulare din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat un tânăr de 21 de ani, din Aleșd, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd l-au încarcerat pe cel în cauză în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus