5.400 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic Reviewed by CD on . Pe D.N.1, la intrarea în localitatea bihoreană Aleșd dinspre Oradea, polițiștii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleș Pe D.N.1, la intrarea în localitatea bihoreană Aleșd dinspre Oradea, polițiștii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»5.400 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic

5.400 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic

5.400 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii din Aleșd de la un localnic

Pe D.N.1, la intrarea în localitatea bihoreană Aleșd dinspre Oradea, polițiștii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Aleșd.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit, în portbagajul autoturismului, 5.400 de țigarete nemarcate corespunzător (270 de pachete de țigări), de contrabandă.

Țigaretele nemarcate legal au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Aleșd continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.  

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus