Oradea – Depistat în timp ce conducea fără permis și sub influența substanțelor psihoactive. Reviewed by CD on . Luni, 6 septembrie a.c., la ora 01.20, pe strada Fagului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, d Luni, 6 septembrie a.c., la ora 01.20, pe strada Fagului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea – Depistat în timp ce conducea fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Oradea – Depistat în timp ce conducea fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Oradea – Depistat în timp ce conducea fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Luni, 6 septembrie a.c., la ora 01.20, pe strada Fagului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sdunt continuate de polițiștii rutieri orădeni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus