Tramvai cu scrisori călătoare de 8 Martie la Oradea Reviewed by CD on . OTL Oradea va celebra ziua de 8 Martie într-un mod inedit în Oradea: joi, la ora 7.30, din cap linie Nufărul va pleca „Tramvaiul cu scrisori călătoare" pe trase OTL Oradea va celebra ziua de 8 Martie într-un mod inedit în Oradea: joi, la ora 7.30, din cap linie Nufărul va pleca „Tramvaiul cu scrisori călătoare" pe trase Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tramvai cu scrisori călătoare de 8 Martie la Oradea

Tramvai cu scrisori călătoare de 8 Martie la Oradea

Tramvai cu scrisori călătoare de 8 Martie la Oradea

OTL Oradea va celebra ziua de 8 Martie într-un mod inedit în Oradea: joi, la ora 7.30, din cap linie Nufărul va pleca „Tramvaiul cu scrisori călătoare” pe traseul Nufărul – Casa de Cultură – Gara Centrală – Pc. Olosig – Pod CFR – Pc. Olosig – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Depou OTL.

Tramvaiul va fi decorat cu scrisori scrise de mână cu stiloul demult dat uitării, sigilate cu sigiliu, reamintind astfel că gesturile mici pot face diferenţa între o zi minunată şi una obişnuită.

Evenimentul este parte a proiectului „LivrezDragoste.ro/Atelierul de scrisori” cu sprijinul Kaufland, în colaborare cu SC OTL SA şi se desfăşoară cu scopul de a le oferi orădenilor un altfel de mărţişor, dar şi pentru a trezi nostalgia scrisului de mână.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus