Suplacul de Barcău: Coliziune în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere Reviewed by CD on . Luni, 5 martie a.c., la ora 13.40, la intersecția străzii Crinului cu strada Valea Cerului din localitatea bihoreană Suplacul de Barcău, o tânără de 20 de ani, Luni, 5 martie a.c., la ora 13.40, la intersecția străzii Crinului cu strada Valea Cerului din localitatea bihoreană Suplacul de Barcău, o tânără de 20 de ani, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Suplacul de Barcău: Coliziune în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere

Suplacul de Barcău: Coliziune în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere

Suplacul de Barcău: Coliziune în intersecție, pe fondul neacordării priorității de trecere

Luni, 5 martie a.c., la ora 13.40, la intersecția străzii Crinului cu strada Valea Cerului din localitatea bihoreană Suplacul de Barcău, o tânără de 20 de ani, din localitatea Vâlcelele, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării unui viraj spre stânga.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, de un bărbat de 68 de ani, din Suplacul de Barcău.

În urma accidentului rutier, conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus