”Slugile” UNPR și PC, strâng semnături pentru Victor Ponta! Reviewed by CD on . În legătură cu strânsul de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, de către reprezentanții partidelor aflate la guvernare UNPR și PC, se În legătură cu strânsul de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, de către reprezentanții partidelor aflate la guvernare UNPR și PC, se Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”Slugile” UNPR și PC, strâng semnături pentru Victor Ponta!

”Slugile” UNPR și PC, strâng semnături pentru Victor Ponta!

”Slugile” UNPR și PC, strâng semnături pentru Victor Ponta!

În legătură cu strânsul de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, de către reprezentanții partidelor aflate la guvernare UNPR și PC, senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea, a făcut mai multe declarații acide la adresa acestora. ”Mi se pare o copilărie politică fără niciun efect electoral… nu câștigă nimic. La fel de bine pot merge să culeagă pet-uri de pe Criș în numele lui Viorel..” Cât despre Gabriel Oprea și Dan Voiculescu, Bodea nu are cuvinte de laudă; acesta îi cataloghează ca fiind niște șmecherași și nu sunt politicieni cu mine. ”Dar, nu putem avea așteptări mai mari de la oamenii lui Oprea și Voiculescu (UNPR și PC), ei nu sunt politicieni cu minte, ci șmecherași ce s-au băgat în politică pentru a ciupi afaceri cu statul. Așa că, fac mecanic ce îi trece prin cap vreunui amator de la București.
Pentru că acele partide, nu au alt rost în viața noastră politică”.
Despre partidele ”generalului” Oprea și „varanului” Voiculescu, senatorul PNL Bodea a precizat ”Sunt partidulețe de buzunar, nu au doctrină, nu au principii. Există doar să se lipească de partidul de guvernare și să îl paraziteze. Sunt lipitori…”
Întrebat dacă se referă doar la UNPR și PC, liberalul Cristian Bodea s-a întrebat ”Păi, nu sunt aceste două partide tot la guvernare de ceva vreme, indiferent de partidul mare?” Au fost cu PDL, acum cu PSD…”Amintindu-i-se că, da UNPR a mai fost la guvernare și cu PD-L, dar Partidul Conservator n-a guvernat alături de PD-L „da, dar PC este un partid al unui patron de televiziune. Ce politicieni serioși merg acolo?!” a punctat Bodea.

Norica Nicolai în gașca de conducere
Europarlamentara PNL Norica Nicolai, spunea miercuri că nu vede cu ochi buni mult discutata fuziune cu PD-L, și că acum este nemulțumită că PNL face parte din grupul popularilor europeni (PPE), în Parlamentul European, cu toate că Nicolai, ar dori să rămână în ALDE. Reprezentantul PNL, întrebat dacă împărtășește aceeași părere, a ironizat-o pe aceasta ”Stiu! Ea zice că va rămâne la ALDE. Fiecare cu opiniile lui. E ușor să te mulțumești cu un partid de 15% când știi că faci parte din gașca de conducere și vei prinde mereu un post caldut…” Senatorul Bodea spune că este imperios necesară coagularea dreptei prin fuziune ”Dacă PNL nu crește spre 25-30% sau dacă nu coagulează dreapta, prin fuziune în acest caz, nu avem nicio șansă în lupta cu PSD până prin 2020…”

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus