Selina vrea în insolvenţă Reviewed by CD on . Şi constructorul orădean Selina şi-a cerut insolvenţa pentru a nu mai plăti penalităţi la Statul care îi este dator. Pe 14 martie s-a înregistrat la Tribunalul Şi constructorul orădean Selina şi-a cerut insolvenţa pentru a nu mai plăti penalităţi la Statul care îi este dator. Pe 14 martie s-a înregistrat la Tribunalul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Selina vrea în insolvenţă

Selina vrea în insolvenţă

Selina vrea în insolvenţă

Şi constructorul orădean Selina şi-a cerut insolvenţa pentru a nu mai plăti penalităţi la Statul care îi este dator.

Pe 14 martie s-a înregistrat la Tribunalul Bihor cererea proprie a firmei Selina Oradea de deschidere a procedurii generale de insolvenţă.

Pe 18 martie, Secţia de Contecios Administrativ şi Fiscal a admis cererea dispunând deschiderea procedurii generale de insolvenţă în baza Legii 85/2006 iar următorul termen de judecată a fost programat pe 3 iunie.

“Am cerut intrarea în insolvenţă pentru a ne proteja. Statul ne obligă să-i achităm la zi TVA iar, în caz contrat, ne percepe penalităţi dar, pe de altă parte, avem de încasat de la bugetul public restanţe de circa zece milioane de euro pentru lucrări prestate la Baia Mare şi pentru Ministerul Mediului. Aşa am ajuns în criză de lichidităţi. Însă nu avem probleme de fond iar lucrările contractate vor continua”, a declarat patronal firmei, Beniamin Rus.

Din motive similare, şi-au mai cerut intrarea în insolvenţă firma de construcţii CIAC Oradea sau Maestro Trading, furnizor de cărbune pentru CET Oradea.

În urma cererilor proprii de intrare în insolvenţă, Bihorul era anul trecut pe locul I după Bucureşti ca număr de firme dornice de “reorganizare” administrative în condiţiile suspendării dobânzilor şi penalităţilor faţă de creditori.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus