Se montează primele grinzi pe viaductul Inelului Metropolitan Oradea Reviewed by CD on . Azi a început montarea primelor grinzi la viaductul dinspre Betfia al inelului metropolitan Oradea, după ce la sfârșitul săptămânii grinzile au fost aduse în șa Azi a început montarea primelor grinzi la viaductul dinspre Betfia al inelului metropolitan Oradea, după ce la sfârșitul săptămânii grinzile au fost aduse în șa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Se montează primele grinzi pe viaductul Inelului Metropolitan Oradea

Se montează primele grinzi pe viaductul Inelului Metropolitan Oradea

Se montează primele grinzi pe viaductul Inelului Metropolitan Oradea
Azi a început montarea primelor grinzi la viaductul dinspre Betfia al inelului metropolitan Oradea, după ce la sfârșitul săptămânii grinzile au fost aduse în șantier.
Până la sfârșitul zilei se vor monta primele 6 grinzi. O deschidere are 6 grinzi și sunt 12 deschideri. Mâine se va trece la o nouă deschidere.
Inelul metropolitan ce leagă Oșorheiul de Nojorid, pe lângă Băile Felix, are două viaducte: unul peste drumul comunal spre Betfia și celălalt peste drumul național DN76, la ieșirea din Băile Felix.
În această lună se vor monta toate cele 72 de grinzi ale viaductului dinspre Betfia. Din aprilie se va începe montarea grinzilor și la viaductul de la ieșirea din Băile Felix.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus