Au fost finalizate lucrările la Campusul pentru învățământ dual din Oradea Reviewed by CD on . Constructorii au finalizat lucrările la cele 8 corpuri de clădire ale campusului, în care vor funcționa laboratoare, ateliere de practică pentru diferite specia Constructorii au finalizat lucrările la cele 8 corpuri de clădire ale campusului, în care vor funcționa laboratoare, ateliere de practică pentru diferite specia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au fost finalizate lucrările la Campusul pentru învățământ dual din Oradea

Au fost finalizate lucrările la Campusul pentru învățământ dual din Oradea

Au fost finalizate lucrările la Campusul pentru învățământ dual din Oradea
Constructorii au finalizat lucrările la cele 8 corpuri de clădire ale campusului, în care vor funcționa laboratoare, ateliere de practică pentru diferite specializări, săli pentru învățământul teoretic, un cămin pentru cazare cu o capacitate de 140 de locuri, o cantină, cabinete medicale, bazin de înot și sală de sport. A fost amenajat și un teren de sport în aer liber.
Consiliul Județean Bihor a efectuat recepția lucrărilor la Campusul pentru învățământ dual din Municipiul Oradea.
Elevii care aleg această formă de învățămânnt se vor putea pregăti în domenii precum mecanică, instalații și lucrări publice, construcții, electromecanică, electronică și automatizări și chimie industrială.  Elevii vor beneficia de o bursă lunară cuprinsă între 400 și 1.000 de lei, cazare gratuită, trei mese pe zi și decontarea transportului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus