Pasajul de pe Calea Borșului din Oradea prinde contur Reviewed by CD on . Dacă la mijlocul lunii decembrie începea forarea piloților la pasajul intermodal de pe Calea Borșului, acum deja se conturează primul picior al pasajului. Este Dacă la mijlocul lunii decembrie începea forarea piloților la pasajul intermodal de pe Calea Borșului, acum deja se conturează primul picior al pasajului. Este Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Pasajul de pe Calea Borșului din Oradea prinde contur

Pasajul de pe Calea Borșului din Oradea prinde contur

Pasajul de pe Calea Borșului din Oradea prinde contur
Dacă la mijlocul lunii decembrie începea forarea piloților la pasajul intermodal de pe Calea Borșului, acum deja se conturează primul picior al pasajului. Este vorba de culeea 2, care este armată și cofrată, urmând ca mâine să înceapă betonarea acesteia. Totodată, a început armarea la culeea 1, urmând ca și aceasta să fie betonată.
Pasajul suprateran este realizat peste sensul giratoriu amplasat pe DN 1 la km 624 + 825. Acesta are o lungime totală de 1.043 metri și se suprapune cu traseul drumului național, începând de la km 634 + 222 până la km 635 + 265.
Proiectul cuprinde și realizarea unui drum colector în lungime totală de 2,2 km, amplasat pe partea dreaptă a drumului național, care se intersectează în girația proiectată a drumului de legătură Centura Oradea – Autostrada A3 Biharia-Borș, dar și drum de acces la Centrul Intermodal, în lungime de 665 m, care începe din intersecția cu drumul colector proiectat până la viitorul acces în Centrul de Transport Intermodal.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus