Oradea: În locul plopilor tăiaţi pe Calea Borșului se vor planta alţi arbori Reviewed by CD on . Primăria Oradea a finalizat azi, 25 aprilie, tăierea a 36 de plopi în zona noii centralei termoelectrice din Calea Borșului. Tăierile au fost necesare din cauza Primăria Oradea a finalizat azi, 25 aprilie, tăierea a 36 de plopi în zona noii centralei termoelectrice din Calea Borșului. Tăierile au fost necesare din cauza Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: În locul plopilor tăiaţi pe Calea Borșului se vor planta alţi arbori

Oradea: În locul plopilor tăiaţi pe Calea Borșului se vor planta alţi arbori

Oradea: În locul plopilor tăiaţi pe Calea Borșului se vor planta alţi arbori

Primăria Oradea a finalizat azi, 25 aprilie, tăierea a 36 de plopi în zona noii centralei termoelectrice din Calea Borșului. Tăierile au fost necesare din cauza faptului că puful produs de aceşti copaci înfundă filtrele centralei, fiind afectată funcționarea acesteia.

Tăierea acestor arbori a fost efectuată la solicitarea Termoficare Oradea SA. În urma acestei solicitări, reprezentanţii Primăriei Oradea şi cei ai Agenţiei de Protecţie a Mediului au efectuat verificări în zona centralei de termoficare. În urma acestora, Agenţia de Protecţie a Mediului a emis avizul 16724PCFM/19.12.2016 pentru tăierea plopilor.

În locul plopilor tăiaţi, Primăria Oradea va planta alţi arbori. „Am solicitat printr-o adresă transmisă societăţii de termoficare să menționeze speciile care pot fi plantate conform Planului Urbanistic General, fără ca acestea să afecteze funcționarea centralei, asigurând astfel protejarea filtrului. Urmează ca în campania de plantări din toamna următoare să fie plantați alte specii de arbori în zona societății de Termoficare”, ne-a declarat viceprimarul Florin Birta.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus